Smarties-pakkaukset siirtyvät muovista kierrätettävään paperiin

oedklohkj6cbrdhhrygl

Nyt voit nauttia värikkäistä suosikkimakeisistasi kestävämmällä tavalla, kun suosittu Smarties -brändi korvaa kaikki muovipakkauksensa kierrätettävällä paperilla!

Muutos Smarties-suklaarakeiden Suomen valikoimassa tapahtuu kevään aikana. Jatkossa Smarties 38g- putket ja 4x34g Multipack-pakkaukset ovat kierrätettävää paperia. Smarties-suklaarakeista tulee näin ensimmäinen kansainvälinen makeismerkki, joka siirtyy kierrätettäviin paperipakkauksiin.

Smarties-suklaarakeet ovat maukkaita, eikä niissä ole lainkaan keinotekoisia väri- tai makuaineita. Smarties-rakeilla voi leikkiä ja ne kannustavat luovuuteen: kokeile, mitä kaikkea niiden kanssa voi tehdä leivonnassa!

Uusi Smarties-paperipakkaus on hankittu kestävästi ja se on kierrätettävissä useimmissa maissa, myös Suomessa, joissa Smarties-suklaarakeita myydään. Tiedot Smarties-paperipakkausten asianmukaisesta hävittämisestä löytyvät etiketeistä.