Huhtamäki tuo markkinoille korkealaatuiset, kestävän kehityksen mukaiset paperipillit

879243

Pillejä käytetään maailmassa miljoonia kappaleita päivittäin. Huhtamäki tarjoaa nyt asiakkailleen mahdollisuuden siirtyä paperipilleihin kylmien juomien tarjoilussa. Paperipillit ovat kestävän kehityksen mukainen ratkaisu ja loistava vaihtoehto muovipilleille. 

Huhtamäki on kestävän kehityksen pakkausratkaisujen edelläkävijä. Nyt markkinoille tulevat uudet paperipillit on valmistettu kuidusta, joka tulee kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä. Pillien ja ja niiden kääreiden valmistuksessa käytetty paperi on 100 % PEFC-sertifioitua kuitua. 

Huhtamäen paperipillit on valmistettu erityisesti tarkoitusta varten suunnitelluissa tuotantotiloissa ja ne on testattu sekä vahvistettu ruokaturvallisiksi Euroopassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. 

“Uudet pillimme ovat kestäviä, luotettavia ja toimivat hyvin. Olemme investoineet täysin uuteen, tälle tuottelle omistettuun teknologiaan, ja parhaaseen mahdolliseen laatuun. Tarjoamamme paperipillit ovat kestäviä ja uskomme niiden toimivan paremmin kuin markkinoilla nykyisin olevat vaihtoehdot. Pilleissämme ei ole ylimääräisiä tuoksuja ja ne eivät tahraudu”, kertoo Neal McCone, QSR & Beverage Global Category Director Huhtamäen Foodservice Europe-Asia-Oceania -liiketoimintasegmentistä. 
 
“Koneiden lisäksi olemme investoineet uusiin valmistustiloihin paperipillejä varten. Haluamme tarjota kestävän kehityksen mukaisen vaihtoehdon, auttaa markkinaa kasvamaan ja olla johtava toimittaja tässä tuoteryhmässä. Aloitamme toimituksen McDonad’sin ravintoloihin Isossa-Britanniassa ja Euroopassa yhtenä heidän päätoimittajanaan”, McCone jatkaa. 

Huhtamäki laajentaa paperipillien valmistuskapasiteettia muille keskeisille markkinoille Euroopassa ja palvelee asiakkaita myös globaalisti. Huhtamäen paperipillivalikoima tulee kattamaan useita uusia kokovaihtoehtoja nyt lanseerattavan 7,3 mm peruskoon lisäksi.

Huhtamäen paperipillien verkkosivusto on osoitteessa www.huhtamaki.com/PaperStraws