Huhtamäki esittelee interaktiivisen Adtone kartonkikupin

115889

Huhtamäki Foodservice Europe-Asia-Oceania lanseerasi tänään AdtoneTM-paperikupin, joka ohjaa käyttäjän digitaalisiin kanaviin. Adtone-kupissa on tarra, joka reagoi lämpöön ja paljastaa käyttöön otettaessa yksilöllisen QR-koodin, ohjaten asiakkaan halutuille verkkosivuille tai muihin digitaalisiin sisältöihin.

Uudet digitaaliset ominaisuudet tekevät kahvikupista erinomaisen kanavan älylaitteisiin toteutettaville mainoskampanjoille. Kuluttajat viettävät kahvikupin parissa useita minuutteja kerrallaan ja kiinnittävät huomiota siihen, mitä kupin kylkeen on painettu. Adtone-kuppi välittää viestin tehokkaasti ja vahvistaa asiakaskokemusta hauskalla ja kiinnostavalla digitaalisella sisällöllä.

Uniikkeja ja dynaamisia QR-koodeja ohjataan erityisellä digitaalisen datan hallintaan erikoistuneella ohjelmistolla. Lämpöön reagoiva painatus pitää koodin piilossa, kunnes asiakas ottaa kupin käyttöön. Kun kuppiin kaadetaan kuumaa juomaa, lämpö aktivoi tarrassa olevan painatuksen paljastaen yksilöllisen QR-koodin. Skannaamalla koodin mobiililaitteella asiakas pääsee käsiksi mainossivustoon ja muihin digitaalisiin sisältöihin.

Muuttamalla digitaalista sisältöä käytön jälkeen älykäs hallintaohjemisto takaa, että jokaista koodia voi käyttää vain kerran. Huhtamaki AdtoneTM tarjoaa ravintoloille mahdollisuuden toteuttaa erilaisia kampanjoita esimerkiksi kanta-asiakasohjelmista erilaisiin kilpailuihin. Se on myös loistava työkalu yhteistyökampanjoille ja tekee kupista erinomaisen alustan digitaalisille mediasisällöille. Lue lisää Adtonen verkkosivuilta osoitteessa www.huhtamaki.com/adtone